Compare Listings

ЗА НАС

НОВИ ТЕНДЕНЦИИ В НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ

Residence е високо иновативна, модерна и творческа агенция за недвижими имоти, предлагаща предимно продажби, оценки и маркетингови решения, което прави индустрията за недвижими имоти по-интелигентна. Българска компания за недвижими имоти от следващо поколение, която има за цел да създаде нова тенденция в областта на недвижимите имоти, като предостави на потребителите опит, надхвърлящ индустрията. Нашата визия е да променим процеса на закупуване и продажба на недвижими имоти, като използваме най-новите технологии и предлагаме световни маркетингови материали.

Нашият вътрешен екип от лицензирани агенти за недвижими имоти, сертифицирани геодезисти и специалисти по маркетинг предлагат богат избор от уникални имоти от висок клас и отлични жилищни площи в най-желаните места в България.

Residence се простира далеч отвъд това, което традиционната агенция предлага, като основната цел е да бъде уникална и да бъде позната в сектора на недвижимите имоти с прилагането на всякакви иновативни методи.

С новаторски вътрешни маркетингови решения, модерни технологии, офис, постоянни публикации в списания, исторически пазарни данни, нестандартни фотографски практики и стратегии за социални медии, гарантираме максимална експозиция за всеки имот, зад който стоим.

Изграждаме модерната агенция за недвижими имоти днес, като Ви поднасямесвета на утрешните недвижими имоти.

Residence: Нови хоризонти в областта на недвижимите имоти.

ЗАЩО RESIDENCE ?

Когато решавате коя агенция трябва да използвате, за да продадете имота си, вярваме, че най-важният фактор за Вас трябва да бъде стойността на предоставената услуга.

Дълго Работно Време

Ние работим до късно,включително и по празници,съобразявайки се изцяло с удобното за Вас време.

Избрани Имоти

Ние вярваме в качеството не в количеството. В Residence работим с най-качествените имоти на продавачи, които действително се интересуват от осъществяването на сделка.

Информация за Имота

Предоставяме Ви възможно най-голяма информация преди оглед, включително въздушни снимки, карти за местоположение, планове, задълбочена местна информация и онлайн брошури.

Информация за Местния Пазар

Тъй като работим само в избрани области, ние можем да предоставим точни съвети за недвижими имоти на местния пазар, анализи, тенденции и експертни съвети, като същевременно поддържаме най-актуалната информация за текущите пазарни условия.

Управление на Имоти

Ясно съзнавайки важността на фактора ВРЕМЕ на всеки наш клиент.
Безспорно е удобството Ваш доверен партньор да се погрижи
инвестицията Ви да се превърне в печеливш бизнес.