Compare Listings

Описание

Residence ви представя отделни поземлени имота находящи се във гр. Велинград , един от най-красивите планински курорти в България. Намира се в планините на Родопите, на 133 километра от столицата София. Неговите природни забележителности привличат все повече и повече туристи, които идват с идеята да се насладят на почивката си в България и да плуват в топлите води на минералните извори, с които може да се похвали Велинград. Близо до града минава планинската железница, която се използва повече като атракция, отколкото за транспорт. Тази железопътна линия и първокласният път свързва Велинград с друг известен курорт в България – Банско.
В бъдещото развитие на града се планира изграждането на писта за малки самолети (1,5 км), голф игрище и ски комплекс.

Архитектите предлагат повече от една възможност за изграждане на съоръжения в предложената земя. Възможност за хотелска сграда , луксозни еднофамилни къщи , Клиника медицински кабинети , СПА и уелнес услуги, тенис кортове. Има достатъчно място за реализацията на плувен басейн, подземни , надземни паркинги .

При проявен интерес се свържете с нас, за да обсъдим вашите желания, възможности и предпочитания. Ние ще ви покажем, напътстваме, консултираме и окажем пълна подкрепа и сервиз при покупка на апартамент или къща.

Адрес

  • Град: Велинград
  • Държава: Bulgaria

Подробности

Updated on януари 19, 2019 в 2:36 pm

  • Цена: 1,140,000eur
  • Land Area: 16261
  • Вид на Имота: Парцел
  • Статус на Имота: Продава

Contact info

Giorgos Christofi
Giorgos Christofi

Направете запитване за този имот

No Review ( 0 out of 5 )

    Write a Review

    Login for Review